Doorzichtige paraplu bedrukken: een leuk cadeau!

Doorzichtige paraplu bedrukken is leuker dan je denkt! Als je op zoek bent naar een tof cadeautje dan moet je dit eens lezen. Hier lees je meerdere tips over hoe je dit het beste kan aanpakken.

De keuze voor een doorzichtige paraplu bedrukken

Laten we het eerst eens over de keuze voor de doorzichtige paraplu bedrukken hebben, deze paraplu is simpelweg leuker dan een gewone paraplu. Uiteraard maakt de bedrukking het al veel specialer. Maar dat de paraplu doorzichtig is, is wel enigszins uniek. Niet veel mensen hebben het, waardoor het dus een geschikt cadeau is.

Doorzichtige paraplu met een omgekeerde bedrukking

doorzichtige paraplu bedrukken uniekEen leuke tip voor dit cadeau? Dat is het volgende. Namelijk de paraplu aan de binnenkant bedrukken. Dit betekent dat de tekst niet van buitenaf te lezen is, tenzij je andersom bedrukt natuurlijk. Maar dat moet je niet doen. Een ‘omgekeerde’ bedrukking maakt het zeer interessant en uniek. Men zal nieuwsgierig worden en maar al te graag even onder de paraplu willen staan om dit te lezen. Deze aandacht zal de ontvanger erg leuk vinden bij het hebben van dit cadeau.

Maar wat als het bedrukkingsbedrijf aangeeft niet aan de binnenkant te kunnen bedrukken. Dan is de oplossing gewoon erg simpel. Het is immers een doorzichtige paraplu. Dus wat je aan de buitenkant bedrukt, is ook zichtbaar aan de binnenkant. Zorg er nu wel even voor dat je de tekst, de afbeelding of wat dan ook even omdraait! Anders lees men dit aan de buitenkant en is het aan de binnenkant niet te lezen. Dat gaat dan compleet tegen het doel in!

Opvouwbare paraplu bedrukken

opvouwbare paraplu bedrukken uniekNaast deze leuke manier van bedrukken kan je ook naar de paraplu kijken om het leuk of handig te maken. Een (doorzichtige) opvouwbare paraplu is zeer handig en biedt unieke mogelijkheden voor een bedrukking. In de volgende post gaan we het hebben over meer unieke bedrukkingen, waaronder deze!

Maar sowieso is de opvouwbare paraplu bedrukken een goede keuze. Een opvouwbare paraplu is iets wat veel mensen niet hebben. En toch komt deze vaak van pas. Vaak zal deze meegenomen worden wanneer men bijvoorbeeld even de stad in gaan. Een goed cadeau dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *