Opvouwbare paraplu bedrukken: leuk cadeau vervolg

Opvouwbare paraplu bedrukken is erg handig. Dit vertelden wij in ons vorige bericht. Toen gaven wij ook aan dat unieke bedrukkingen mogelijk zijn. In deze tekst gaan wij het daar over hebben. Maar naast dit toe te lichten geven we ook nogmaals een extra optie!

Opvouwbare paraplu bedrukken: de unieke kans

opvouwbare paraplu bedrukkenLaten we direct het punt behandelen waarom jij waarschijnlijk naar deze tekst gekomen bent. De unieke mogelijkheden voor het bedrukken van de opvouwbare paraplu. Ten eerste is een vrij voor de hand liggende mogelijkheid. Maar één die wel vaak onbenut blijft. Hopelijk overtuigd deze beschrijving jou ervan om dit toch te doen, daar waar anderen vaak geen zin hebben om er moeite in te steken. Zonde!

Dit wat je moet doen is natuurlijk dat je de bedrukking verdeelt over het zichtbare en onzichtbare. Of misschien wel compleet in het onzichtbare. Hiermee bedoelen we natuurlijk het deel dat ingeklapt is! Pas wanneer men de opvouwbare bedrukte paraplu opent zullen ze de bedrukking zien!

Opvouwbare paraplu bedrukken: het complete verhaal

Je kan hiermee complete verhalen vertellen. Bijvoorbeeld door een verhaal te beginnen op het zichtbare en vervolgens dit op te volgen met een bedrukking op het binnenste deel. Zo kan je een flauwe grap opvolgen met een persoonlijke tekst. Of natuurlijk visa versa. Dit laatste is misschien wel het populairste. Je begint met een emotionele boodschap en brengt daarna wat leven in de partij met een grapje.

Golfparaplu bedrukken: verreweg van standaard

golfparaplu bedrukkenNog een andere optie nodig? Denk eens aan een golfparaplu bedrukken. Deze paraplusoort is perfect voor iedereen die houd van golfen, maar kan ook door anderen gebruikt worden. Het blijft immers gewoon een paraplu. Echter zijn de golfparaplu’s zeer groot en sterk en vaak ook bestand tegen felle zon.

Maar nu mis je een unieke bedrukking zal je denken. Maar dat is niet zo! Net als met de opvouwbare paraplu heeft elke paraplu dus een binnenkant. Een golfparaplu bedrukken op de binnenkant is dus ook prima mogelijk! Zo wordt jouw cadeau een echte verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *