Pepermunt bedrukken voor op reis: lees waarom!

Pepermunt bedrukken als tof geschenk voor op reis. Snoep bedrukken en weggeven is altijd leuk, maar met het pepermunt geef je echt iets Nederlands! Waar je ook heen gaat, het is altijd geschikt. Nog niet direct overtuigt? Hier kan je bepaalde situaties inbeelden en zo kan je compleet voorstellen hoe het kan gaan.

Pepermunt bedrukken voor Afrika

pepermunt bedrukkenAls je naar een Afrikaans land gaat zoals Tanzania dan moet je weten dat er een boel kindertjes achter de auto gaan aanrennen. Zij willen graag gratis dingen krijgen. Potloden en tandpasta zijn zeer geschikt.  Maar welk kind houd nou niet van lekker snoep zoals pepermunt?

Nee pepermunt is perfect om weg te geven en oudere mensen zullen er ook niet ontevreden over zijn. Als je met de auto een markt oprijd dan kan je verwachten dat de oudere mensen precies hetzelfde doen als de kinderen. Zij willen ook gratis dingen of ruilen maar al te graag een meloen voor een pakje pennen.

Het bedrukken van de pepermunt!

bedrukte snoepMaar behalve het gewoon weggeven van de pepermunt kan je prima nog een stapje verder gaan. Het bedrukken hiervan geeft je veel mogelijkheden. Zo kan je hiermee mensen echt een hart onder de riem steken. Je geeft iets echts Nederlands dus zorg ervoor dat je de mensen een goede indruk geeft van Nederland. Veel mensen in minder ontwikkelde landen vinden de Westerse landen al gauw maar niks.

Welke bedrukking?

Maar hoe doe je dit eigenlijk? Nou een korte maar sterke boodschap is noodzakelijk. Kies bij voorkeur voor het toevoegen van een afbeelding die dit uitstraalt. Veel kinderen zullen het nog niet kunnen lezen. Overigens moet je niet vergeten het snoep in het Engels te laten bedrukken. Zij gaan echt geen Nederlands kunnen.

Meer reizen!

Nu hebben we het over snoep bedrukken voor op reis naar Afrika gehad. Maar dit kan natuurlijk naar nog veel meer locaties. Ook als het om ander soort reizen gaat. Lees in dit bericht meer over het bedrukken van snoep. Nu het snoep bedrukken voor andere reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *