Snoep bedrukken: een geschenk met een hoge mate van uniekheid!

Snoep bedrukken als een persoonlijk en leuk geschenk. Het bedrukken van een geschenk is iets wat veel personen wel eens hebben gedaan. Je kan hiermee het geschenk immers erg persoonlijk maken. Bovendien wordt een simpel voorwerp zoals een mok als gauw erg interessant. Maar behalve de vrij standaard cadeaus zoals mokken en T-shirts kan je ook uniekere geschenken bedrukken. Bijvoorbeeld kauwgom bedrukken zorgt voor een uniek geschenk!

Snoep bedrukken als tegenpool

snoep bedrukkenDe tegenpool van het bedrukken van snoep is eigenlijk vrijwel elk standaard product of cadeau om te bedrukken. Bedrukte geschenken zijn daarom ook in twee categorieën te verdelen: standaard en uniek. De mate van ‘uniekheid’ is dan natuurlijk nog relatief, maar het gaat even om het idee.

Een shirt, mok of ander ‘standaard’ product bedrukken zijn misschien wel tegenpolen van ‘unieke’ bedrukte geschenken, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze geen goede keuze kunnen zijn. Als jij een tof idee hebt en je bent van mening dat de ontvanger dit leuk zal vinden, dan moet je er vooral voor gaan!

Maar snoep bedrukken is een veilige keuze, vooral als je niet weet wat diegene zou willen. Je zou denken dat de ‘uniekheid’ het een riskantere keuze zou maken, maar het maakt het juist een betere keuze!

Snoep bedrukken als unieke maar ook veilige keuze

Bijna iedereen houd van snoep en door deze te bedrukken creëer je al iets wat niet veel personen hebben gedaan. En als wij specifiek naar de bedrukking kijken dan is het al helemaal uniek! Tenzij je wat van het internet plukt natuurlijk. Maak het ontwerp daarom zelf!

Kauwgom als ultieme keuze

kauwgom bedrukkenZeker zit je met kauwgom bedrukken. Als iemand niet van snoep houd, dan lust diegene echt op zijn tijd wel een fris stuk kauwgom. Of het nu om de smaak gaat of om een frisse adem te krijgen. Bovendien is bedrukt kauwgom zowel geschikt voor een persoonlijk als een zakelijk geschenk. Een fraai bedrukt pakje kauwgom wordt graag gebruikt op de beursvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *