Snoep bedrukken voor op reis: de tweede versie

Snoep bedrukken voor op reis! In de vorige post hebben we het er al over gehad. Toen hadden we het over pepermunt bedrukken voor op reis naar Afrika. Nu gaan we het hebben over de toepassing van bedrukte snoep naar een compleet ander land en andere situatie!

Snoep bedrukken voor een compleet ander land

snoep bedrukkenIn de vorige post hadden we het over een reis naar een Afrikaans land, waar de arme kindertjes achter de auto zullen rennen om gratis speelgoed, snoep en andere handige dingen zoals tandpasta te krijgen. Nu gaan we het over het compleet tegenovergestelde hebben. Namelijk een zakenreis naar een modern en rijk land.

Bij voorkeur hebben we het over een land met een compleet andere cultuur, bijvoorbeeld een Aziatisch land of tot een zekere hoogte vallen de Verenigde Staten hier ook onder. Uiteraard hebben wij de veronderstelling dat vele Amerikanen niks over ons weten behalve de stereotypische dingen, die niet eens waar hoeven te zijn.  Maar er moet rekening gehouden worden dat wij op zakenreis gaan, dat betekent dat de mensen die wij bezoeken echt wel wat weten.

Snoep bedrukken voor de andere situatie

Bovendien is dit het hele punt van dit bericht. We hebben geen kinderen meer die achter de auto aanrennen en er zullen geen mensen op straat ons vragen om voorwerpen. Het gaat puur om de zakenmensen. Een kleinigheidje meenemen uit Nederland is dan wel echt leuk. Bovendien zorgt het bedrukken van het snoep ervoor dat je laat zien dat je er echt moeite in hebt gestoken.

Koekjes bedrukken!

koekjes bedrukkenHou het wel kleinschalig natuurlijk, je wilt niet overkomen dat je zit te paaien. Maar wat voor snoep moet je nu kiezen? Nou echt traditionele Nederlandse koekjes zijn een goed idee. Neem dit mee en je kan het lekker gezamenlijk opeten terwijl jullie wat koffie drinken. Of misschien wel thee of een exotischere vervanging uit het land waar je bent! Dat zou perfect zijn, want dan combineer je echt de culturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *