Waterfles bedrukken: Een waterfles die bedrukt kijkt.

waterfles bedrukkenHet vergeten van water drinken is vooral op het werk en onderweg een veel voorkomend ‘probleem’. Ik denk overigens dat het woord probleem niet helemaal gepast is, maar ik weet even niet hoe ik het anders moet verwoorden. Het is namelijk wel echt nodig om sowieso minimaal 2 liter water op een dag te drinken. Als je genoeg vocht binnen krijgt, kunnen je organen beter functioneren en worden de afvalstoffen in je lichaam sneller verdreven. En er dus sneller behoefte aan hebt. Men gebruikt voornamelijk gewone flesjes water uit de winkel. En vullen deze dan opnieuw, veel mensen weten niet dat dit niet hygiënisch genoeg is, omdat je deze niet helemaal schoon krijgt en er blijven dus altijd resten bacteriën achter. Ook is het super slecht voor het milieu. Een duurzame en goed schoon te maken waterfles bedrukken is beter.

Duurzame Doppers

duurzame doppersNu is er de Dopper. Een designfles die klimaat neutraal is, vrij van BPA en bijdraagt aan drinkwaterprojecten van de stichting simavi in Azie en Afrika. Dus als je deze fles koopt draag je ook nog een steentje bij aan een goed doel. Dit is goed dan ook weer erg positief voor je karma 😉 De designflessen van de doppers zijn erg mooi en handzaam.

Waterfles bedrukken

Deze waterfles bedrukken is natuurlijk super vet en dan ook nog ééntje die iedereen eigenlijk wel kent en ook nog erg stylvol is! Deze waterflessen kan je natuurlijk laten bedrukken voor zowel privé gebruik als voor eventueel promotiemateriaal. Dit product is in ieder geval een plezier om te geven en te krijgen. Wie wil er nou niet zo’n Dopper waterfles hebben!?  Een duurzaam en tijdloos product kan je wel zeggen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ik heb er zelf ook eentje en ben er erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *